Färska nyheter!

Nu så här på nya året är det dags att presentera våra nyheter. Vi jobbar ständigt med att förfina och utveckla våra produkter. Det kanske starkaste kortet är EasyOff som är ett färdigt medel för alla som gillar att få lera och grus på sig, MC eller MTB, nu finns den för Dig!

TruckPower är nästa produkt ut på marknaden efter två år av utveckling och tester hos den professionella användaren, åkerier. Fem av fem möjliga är deras omdöme.

Sist, men absolut inte minst, vill vi gärna slå ett extra slag för vår ClearVision som var med på ISDE i Italien förra året, efterfrågan är stor och vi levererar!

Stolta sponsorer av Vintercupen Östra Skaraborg

Nu har Vintercupen äntligen rullat igång. I år har vi fått förtroendet att vara en av vintercupens sponsorer och det är vi väldigt glada för. Vi kommer att ”lotta” ut 5 stycken priser efter varje deltävling. Vi kör en slumpgenerator på startnumren för att sedan presentera vinnarna på Instagramkontot amoto_official och även på vintercupen.nu. Värdet på vinsten motsvarar ca 600 sek och, kan om man vill, bytas mot en värdecheck för inlösen av annan order. Vinsterna avhämtas på plats hos oss eller efter överenskommelse.

A Moto är stolt sponsor av Enduro EM

A Moto är stolt sponsor av Enduro EM som går av stapeln 8-12 augusti 2018 i Skövde. Ett evenemang som kommer vara intressant även för åskådare, så kom upp och titta på A Moto provet ET2 Granberget. Kommer finnas massor av spännande att kika på!

EM-priser under Enduroveckan!

Missa inte våra EM-priser i webshopen!

Om du besöker Enduro EM har du även chans att hämta ut beställda produkter direkt på plats (i servicetältet), så slipper du fraktkostnaden. Kontakta Matz Göthensten, tel 0500-48 49 74.

A Motos produkter hittar du även hos utvalda butiker och verkstäder.